Ukategorisert

Nytt strikketøy

I dag kjente jeg det var dagen for et nytt strikketøy, det er på tide å fylle på babyesken litt (de plaggene forsvinner alltid), og det er kjekt å  ha noe på lur når man trenger en gave, eller at noen spør om jeg har noe å selge siden de ønsker noe håndstrikket å gi bort til en ny verdensborger.

Så i dag ble Zimmermann-boka Knitters Almanac funnet frem IGJEN, og jeg har lagt opp en liten februarjakke som strikkes i Rowan 4 ply soft, 100% merino. Jeg strikker på pinne 3,5 etter å ha strikket prøvelapp (jeg er blitt sååå flink!). Fant fram pinne 3 mm siden de er naturlig med babygarn, men pinne 3,5 ga strikkefastheten jeg var ute etter, 20 masker på 10 cm.

1977476_482893265171102_1676912078_n

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.