Ukategorisert

Farger i hverdagen

Underet har skjedd! Jeg har fått ferdig stripesokkene som jeg har strikket på i en liten evighet. Jeg strikket jo først ensfarget hæl på den første sokken, men fant ut at det likte jeg ikke. Så hælen ble klippet av, og jeg strikket stripehæler på begge. Nå er jeg gulle fornøyd og jeg har fått meg et par nye sokker i virkelige gladfarger! Disse er strikket i Stray Cat Socks selvstripende garn, på pinner 2,5 mm. Jeg har strikket de fra ankelen og ned, med etterpåhæl og tå som jeg har sydd igjen til slutt med kitchener stitches.

10157217_493210014139427_6133273547401615737_n

Bortsett fra stripesokkene så strikker jeg videre på Anankesjalet mitt, jeg er så fornøyd med dette sjalet, og merkelig nok så digger jeg 2 rett og 2 vrang. Det er automatstrikking med nydelige farger. Jeg elsker fargene på dette sjalet og jeg gleder meg så veldig til å få det ferdig og bruke det.

DSCN1079

Jeg har vært ganske produktiv i det siste, men mye er hemmelig. Neste helg er det spinnetreff her i Trondheim, og jeg har produsert ting og tang til treffet. Men nå er jeg ferdig, og i den uka som kommer skal jeg slappe av og lade batteriene til spinnehelg. Nå er begge rokkene tomme, og jeg lurer på om jeg skal fokusere på strikking i neste uke. Vi får se hva jeg har lyst til å sysle med 🙂

3 kommentarer