Ukategorisert

Postkassegodis

I går kom det endelig pakker i posten, jeg har ventet på disse, men påska forsinket de nok litt. Ulla som jeg har planer om å spinne på treffet i helga er kommet, og det har også to små søte punger.

DSCN1090

Ulla er 85% BFL-ull og 15% tussah silk, samme blandingen som jeg har strikket sjal av nå. Jeg har ikke åpnet fletten enda, men håper at den er farget slik som den forrige, slik at jeg kan dele den på midten, og spinne i samme fargerekkefølge på begge delene. Hvis det går, så blir jeg ganske så overlykkelig. Spennende er det uansett, og jeg gleder meg. Denne er kjøpt fra Greenwood Fiberworks, en av mine favoritter å handle fiber fra, fiberen er helt utmerket, så fine farger, og null antydning til toving under farging.

DSCN1091

Og så pungene da, jeg har kikket på nettbutikken til Kukubee  lenge, i flere år faktisk uten at jeg har handlet noe. Da var det jammen på tide å kjøpe noe nå 😉 Den største pungen har jeg tenkt å fylle opp med nål, målbånd og strikkenødvendigheter, og så kan den bo fast i veska mi. Alltid beredt er mellomnavnet mitt, haha. Jeg elsker å være forberedt, og nå kan jeg bare slenge strikkinga i veska og ha strikkeverktøy tilgjengelig 😉 Den lille vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til enda, men den var bare så MEG :p

I dag har dagen blitt brukt til spinnetrefforberedelser, og nå er det bare pakking av rokk, ull, blandebrett osv som står igjen. Og skrive ut program. Sjalet er ferdigstrikket, og ligger nå til blokking. Nytt håndspunnet sjal til spinnetreffet, perfekt!

Én kommentar

  • Astrid Wehn

    lekre farger i ulla, også så utrolig søte mapper!! Jeg måtte inn å se på hva denne nettbutikken hadde – og vips havna 2 smykker i handlekurven…