Ukategorisert

Emelie – jakke til meg selv

Vet dere hva? Jeg har begynt på en ny jakke til meg selv 🙂 Jeg sover ikke sånn kjempegodt om nettene og det gir godt med tenketid, så plutselig en natt begynte jeg å tenke på et mønster som jeg fikk til bursdagen min i fjor.

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 20.39.11

Mønsteret heter Emelie, og jeg har hele tiden tenkt at jeg ville bruke et litt «finere» garn på den, tidligere har jeg vært innom f.eks Skinny Buggah. Plutselig den natta kom jeg på at jeg hadde et hespe Malabrigo Sock i fargen Violeta Africana, og det garnet kan jeg jo få tak i på Fortuna. Så neste dag sjekket jeg om nettbutikken hadde garnet på lager, handlet og Ellen tok det med da hun kom på spinnesøndagen dagen etter (hennes besøk på spinningen kan du lese mer om her, jeg synes det er sååå moro å ha fått nye spinnere).

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 20.31.48

Nå har jeg begynt på jakken, det går ikke sånn kjemperaskt siden jeg strikker på pinne 2,75 mm og 3,25 mm, men jeg elsker fargen, og sammen med Ellen har vi en #lillasamstrikk på Instagram. Hun strikker i pelsgarn, og jeg i Malabrigo, flere er velkommen til å bli med hvis du vil strikke lilla 😀

Skjermbilde 2014-05-12 kl. 20.32.07