Ukategorisert

Emelie vokser

Det går sakte men sikkert fremover med Emelie-jakken som jeg strikker til meg selv i Malabrigo Sock, i fargen Violeta Africana. Jeg har nå strikket ferdig fellingene og økingene på bolingen, og har vel igjen ca 10 cm før det skal deles av til ermene. Litt trått å strikke frem og tilbake, men det er det verste jeg holder på med nå. Når jeg deler av til ermehull så blir det små stykker å strikke frem og tilbake, og da går nok alt så mye lettere.

14229373372_9b79eb8aaa_z

I dag skrev jeg notatene til den neste podcastepisoden, men jeg fikk ikke til å ta opptak i dag, men det kommer om ikke lenge. Formen er bedre, men på 17. mai, samtidig som flaggene ble senket døde mormor. Det er kanskje takket være mormor at jeg sitter her og blogger om strikking i dag. Hun lærte meg å strikke da jeg var 4 år og siden har jeg strikket. Hvil i fred mormor og takk for at du lærte meg det som skulle bli min store hobby og lidenskap <3

3 kommentarer