Ukategorisert

Håndteindilla

Skjermbilde 2014-04-13 kl. 17.34.18

I håndteinsamlingen min har jeg egentlig en tein som er den ultimate favoritthåndteinen. Det er en Golding 2″ spindle på 21 gram, jeg elsker den! Den er ganske enkel i forhold til mange andre som finnes på Golding sine sider, og jeg har kikket mange ganger innom den siden. De har også håndlagde rokker som er nyyyydelige.

antiqued-rosette-ii

 

 

Men altså, jeg har lenge hatt lyst på en slik tein til, som er «litt» ekstra enn den jeg allerede har, og nå kan jeg bare glede meg til post 😀 For i går kjøpte jeg meg en tein som heter Antiqued Rosette II, den har en valnøtttrinse med nydelige pynt og veier 0,6 oz (17 gram). 

 

Nå må jeg bare finne den ultimate ulla og putte på den når den kommer!

2 kommentarer

  • Grete Sponga

    Flere med håndtein-dilla, ja, og det være er at, i motsetning vil mange andre saker, smitter det via Internett 😉 En Mirkwood støttehåndtein venter på meg på posten 😉