Ukategorisert

Camp Loopy 2014 – Prosjekt 1

Juhuu, jeg har reist på sommerleir igjen 😉 Ja, den fiktive sommerleiren Camp Loopy altså 😀

Kriteriene for prosjekt 1:

Project One: needs to be knit or crocheted between 6/1 and 6/30 (with a photo of the completed project uploaded to our Project One Photo Gallery by 7/1).

The Challenge for Project One – Find a project that reminds you of one of your favorite books, TV Shows, or movies. It can be based on a character, or a scene, or colors, or names, or however you’d like to interpret your love of that book/show/movie. We look forward to hearing you share your stories about what you picked and why! This first project must have a minimum of 400 yards, used in one project. (Not sets of things, like matching hats or shawls. However, a pair of socks or a pair of mittens DOES count!)

Jeg har bestemt meg for å strikke et sjal som har fått navn etter en karakter i serien The Big Bang Theory, et sjal som heter Miss Winkle av Martina Behm. Garnet jeg skal bruke er Malabrigo Sock i fargen Indiecita. Garnet er nøstet opp, og jeg kan bare si Klar – Ferdig – Gå!

20140601-095916-35956322.jpg

20140601-095914-35954671.jpg

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.