Ukategorisert

Spinn og strikk

Wohooo, del en av #spinnogstrikk er ferdig for min del. I går ble det siste hespet tvinnet og vasket, og i dag har jeg nøstet og målt hvor mange meter jeg har fått. Siden 1. mai har jeg spunnet 725 gram merino, som igjen har blitt tvinnet til et 3-trådet garn, og jeg sitter igjen med 1709 meter garn. 562 meter av det flerfargete og 1147 meter av det lilla. Det flerfargete er Malabrigo Nube i fargen Piedra, og det lilla er Ashford merino i fargen drue. Under spinningen passet jeg på at entråden ble ca 36 wpi (36 omganger på 1 tomme), og resultatet er vel sånn ca 235 meter per 100 gram, gjennomsnittlig.

20140624-184033-67233092.jpgDen første planen min var å strikke hverdagsjakka, men garnet ble litt tykkere enn hva jeg planla (mer worsted weight for de som er inn i tykkelseverden på garn), så nå skal jeg ta meg en runde på Ravelry og se om det kanskje er noen andre jakker/gensere som passer bedre. Må bare få tak i en ny router først, den jeg har er gåen, og Telenor har sagt at de har sendt meg ny router i en uke nå, men enda i dag var den ikke sendt…

Imens strikker jeg på Camp Loopy-prosjektet, og jeg nærmer meg slutten på Miss Winkle-sjalet, bare 30 gram garn igjen å strikke 🙂

Hvordan går det med dere andre som er med i #spinnogstrikk?

2 kommentarer