Strikking

Bella kjole – Camp Loopy 2014 – prosjekt 2

Feerdig 😀 Det andre prosjektet i årets camp er ferdig, denne gangen skulle det brukes 600 yards og jeg gikk i mål med 608 yards! Knallhard beregning 😉

SONY DSC

Det fine med å være med i campen er at jeg faktisk får gjort noe, så nå har Sofia ny kjole til høsten og vinteren, og siden jeg droppet ermer så kommer den til å passe i evigheter. Mønsteret har jo en liten ribbekant nederst, men mammaen synes det er litt kjedelig (tanta også, og så ruller den seg lett opp). Ideen kom om at det kanskje fantes en blondekant jeg kunne strikke på samtidig som jeg felte av? Kjolen har jo et løvmotiv øverst og jeg søkte på Leaf Edging og fant en fin kant (gratis mønster) jeg kunne bruke.

SONY DSC

SONY DSC

Kjolen er i str 2 år, strikket på pinne 2,5 og 3 mm, og jeg har brukt garnet Cascade Heritage (myyyykt sokkegarn) fra The Loopy Ewe.

SONY DSC

3 kommentarer