Ukategorisert

Flower Basket Shawl i håndspunnet garn

Så deilig med skikkelig sommer i år! Ekstra deilig for meg som ikke har mulighet til å dra på ferie pga dårlig form, men med varmen vi har hatt så har jeg koset meg og følt at også jeg får en sydenferie hjemme i hagen min 🙂 I det siste har dagene gått med til Tour de Fleece, spinning og litt strikking på kveldstid. Jeg fant ut at jeg skulle strikke videre på sjalet mitt som jeg startet på i mars, og i dag ble det endelig ferdig!

DSCN1136

Strikket i håndspunnet garn fra Spunky Club i fargen Psychedelic Mushrooms, på pinne 4 mm. Mønsteret heter Flower Basket Shawl, som er det første lacemønsteret jeg strikket 🙂 Jeg har strikket 15 blader oppover langs midten før jeg strikket ytterborden.

DSCN1128

DSCN1133

Nå er det bare å vente til 1. august og det tredje prosjektet i Camp Loopy 2014 🙂

2 kommentarer