Ukategorisert

Litt om alt sånn egentlig

Her har det vært en superrolig dag i dag, ikke mye har blitt gjort, annet enn å teststrikke litt og flette masse ull. Nå er ulla som jeg farget i forigårs tørket, den er flettet, veid og merket. Det som er igjen nå er å ta bilder av den, og legge den ut, men det blir ikke i dag kjenner jeg. Men jeg kan poste en liten sniktitt som allerede er på Instagram (TanteUll heter jeg der hvis du vil følge).

IMG_8728

Jeg har veldig lyst på en farge eller to selv, men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Muligens er en min, eller ikke, får se 😉

Nå skal jeg strikke videre på pleddet mitt. Jeg hadde store planer om så mye i dag, jeg skulle spinne, strikke, se podcaster og være så flink. Jeg har forresten to spinne»klasser» på Craftsy-appen min nå, som jeg må ta meg tid til å se en dag. En forelesning med hun som driver Sweet Georgia (om hvordan spinne for å få frem farger best), og i går kjøpte jeg enda en forelesning, denne er med Amy fra Spunky Eclectic, med mye grunnleggende om rokk, ull og spinning (tror denne er genial til nybegynnere).

Skjermbilde 2014-08-08 kl. 18.52.57

God helg!

Én kommentar