Ukategorisert

Litt shopperier

I går var jeg en tur på Stoff og Stil og kjøpte meg noen stoffer som er tiltenkt prosjektvesker. De hadde fått så mye fint i hyllene av Fat Quarter-stoffer, og jeg plukket med meg litt av hvert. Planen er å kombinere 2 og 2 stoffer, blir spennende å se hvordan de blir. Kjøpte også med noen lengre glidelåser slik at jeg kan få en fin størrelse på veskene. Tror ikke jeg får tid til å sy i helga, men man skal aldri si aldri, uansett så er stoffene i hus og jeg kan sy når lysten kommer.

SONY DSC

For et par kvelder siden satt jeg og strikket på genseren min, og tenkte det var lurt å prøve den på for å se om den kommer til å bli passe. Jeg satte på en ekstra wire og prøvde den på. Det var bare det at tidligere den kvelden hadde tanken slått meg at det var småskummelt med et glass drikke på bordet, det sto liksom litt utsatt til :p Neste gang jeg får en sånn magefølelse så skal jeg stoppe opp og faktisk gjøre det jeg tenker kan være lurt. For å gjøre historien kort, på nullkommaniks hadde jeg rødvin ut over hele stuebordet og min favorittnotatbok var dynket i rødvin… Notatboka elsket jeg, og jeg hadde hvertfall ikke lyst på en ny notatbok 🙁 Da kom jeg på at jeg hadde sett slike bøker i nettbutikken til Marte Helgetun, og jippi, hun hadde de enda! I dag kom det ny, fin og rødvinfri notatbok i posten, sammen med et par ekstra wirer og et par strikkepinnespisser i str 3.0 mm, i KnitPro Symphonie Rose.

SONY DSC