Ukategorisert

Malabrigo Nube

For ikke så lenge siden var jeg på Fortuna og hamstret litt ny ull, hun har nok blitt min nye ullpusher, og garnpusher (er bare at jeg har blitt flinkere til å styre hamsteregenet på garnfronten, hehe). Da jeg var der kjøpte jeg en Arco Iris i Malabrigo Nube som jeg spinner på håndteinene mine. Det går jo ikke kjemperaskt, men det går fremover. Nå har jeg spunnet nesten halvparten, 2 oz/56gram er kommet på Bosworthteinene, og jeg fortsetter for det er alltid kjekt med et håndteinprosjekt som man kan finne frem nå og da.

Med det samme kan jeg fortelle at nå kan du som bruker rabattkoden «tanteull» få -20%  på alle varer i i nettbutikken til Fortuna i hele august!

IMG_8759

2 kommentarer

  • Elisabeth

    Oi, tusen takk for rabattkode! Det var visst puffet jeg trengte for å få handlet inn et par hesper med Nube, så da får jeg endelig prøvd det, jeg også! Litt shopping et kanskje akkurat det man trenger første dagen hjemme etter ferie… 😉

    • Marianne

      Så hyggelig, det liker jeg å høre. Fikk du prøvd Whales Road? Gleder meg til å høre hva du synes 😀 Fin start på hverdagen igjen det!