Ukategorisert

Nytt hekleteppe på «nåla»

I fjor kjøpte jeg inn masse garn for å strikke to log cabin-tepper til nevøen og niesa. Jeg begynte på niesa sitt teppe, dobbel tråd alpakka og pinne 4,5, men jeg er ikke fornøyd med hvordan det blir. Derfor hadde jeg ikke lyst til å begynne på et likt teppe til Sander, og vurderte flere typer teppe. Valget falt til slutt på et heklet teppe som heter Easy Ripple Afghan, et sikksakkteppe. Jeg hekler det men enkel tråd Alpaca fra Drops, og heklenål i størrelsen 3,5 mm.

DSCN1162

Fargene jeg bruker er:

  • 0607 – brun
  • 2917 – lys turkis
  • 2916 – grønn
  • 2919 – mørk turkis
  • 6790 – blå

DSCN1164

Nå blir det lørdagskveld her, skal tenne litt lys, og hekle litt. I morgen er det spinning med Trønderrokkerne, og jeg gleder meg til å treffe de igjen, og å spinne litt. Må finne meg noe ull også, alle rokkene er nakne, og det kan vi ikke ha noe av 😉

2 kommentarer