Ukategorisert

Prosjektveske #1

Jo, altså. I dag kom lysten, og jeg rakk å sy en veske allerede i dag. En helt enkel en med glidelås og en liten bærestropp, jeg liker den. Men på neste har jeg nye planer, nye løsninger som skal prøves ut. En ting er hvertfall helt sikkert, det er at jeg må ha mer av dagens to stoffer, må må må! Tok meg en halvtime, og rett etterpå så flyttet det et sokkepar inn i veska. På pinnene har jeg Stray Cat Socks i fargen Luigi fra Fortuna. Jeg strikker de på pinne 2,0 mm, og i dag fikk jeg strikket et halvt skaft, alle monner drar?? 😉

SONY DSC SONY DSC SONY DSC  SONY DSC

Har også fått strikket mer på genseren min nå i kveld, har igjen 8 cm før det skal strikkes vrangbord, og da er det bare ermer og en halskant igjen. Jeg prøvde den på nytt igjen i går, og det ser lovende ut. Ikke blird en tettsittende, og ikke blir den alt for oversized. Håpet er at den skal bli sånn akkurat passe, helt passe 😉

SONY DSC

Og til slutt, i helga er det Agrisjå på Stjørdal, ei landbruksmesse med traktorer, dyr og salgsboder blandt annet. Jeg gjør som alltid researchen min, og hadde fått med meg det at det skulle selges kurver der.  Jeg kom meg ikke til Agrisjå selv, men jeg nevnte til mamma at hvis hun kom over en slik salgsbod, så kunne hun gjerne ringe meg :p Derfor, via FaceTime har jeg i dag shoppet meg ny strikkekurv på Agrisjå. Stor, romslig og lekker 😀 Tusen takk mamma!

IMG_8866.JPG

3 kommentarer