Ukategorisert

Spinnekurs og -20% på Fortuna

I dag gikk turen til Meldal og spinnebesøk på Garnbutikken Fortuna. Jeg skulle jo holde spinnekurs der, og hadde med meg håndteiner, ull, og håndteinprosjekt til meg selv. Jeg liker å sette i gang deltakere først, og så spinner jeg på håndtein sammen med de. Både fordi jeg synes det er koselig, og så tror jeg det er greit å se hvordan håndtein er i bruk.

Jeg fikk spunnet en god del på håndteinen, og nå har jeg bare 1 meter ull igjen før jeg er klar til tvinning av håndteinprosjektet. Flaks at jeg fant meg ny ull i dag da :p Malabrigo Nube i fargen Zarzamora, håper bare at jeg ikke har den fra før. Det går litt i surr *fnis*

IMG_8869
Håndteiner klare til dyst

 

IMG_8871
Polwarth ble kursull i dag
IMG_8873
Første hespe, kjemperesultat for første spinneforsøk

IMG_8870

Ulla jeg tok med meg hjem i dag 😀 Minner om at det enda er noen dager igjen (ut august) med -20%GarnbutikkenFortuna, om du bruker rabattkoden tanteull 🙂

IMG_8875

2 kommentarer