Ukategorisert

Square and Stripe av Veera Välimäki

IMG_8790 I morgen går startskuddet for genseren jeg skal strikke av håndspunnet garn i #spinnogstrikk-alongen. Jeg skal strikke Square and Stripe av Veera Välimäki og har nøster og pinner klare i strikkekurva. Jeg har ikke planer om å ha 20 cm ekstra vidde på genseren, så til meg blir det 6-8 cm ekstra vidde (positive ease). Den strikkes fra toppen og ned, så det blir spennende å se hvordan den egentlig strikkes, kanskje kan den justeres slik at jeg ikke får så mye ekstra vidde også? Tiden vil vise, men jeg gleder meg til i morgen!

I morgen har jeg også store planer om en ny podcast, krysser fingrene for at formen holder og det ordner seg. Jeg har funnet ut at å podcaste hver 14. dag passer meg bra, for da skjer det litt mer mellom hver gang, og det blir mer å snakke om 🙂

square-and-stripe-1_medium2
© Veera Välimäki

7 kommentarer