Ukategorisert

Square and Stripe

Så er jeg i gang! På fredag gikk startskuddet for genserstrikking i selvspunnet garn. Kurva var klar med garn og pinner i str 5 mm. Mye større pinner enn hva jeg vanligvis bruker, men det er litt digg også, håper det går superraskt!

Genseren strikkes fra toppen og ned, og jeg hadde skapt et falskt bilde i hodet mitt om at dette skulle være så lettvint :p Det ble litt hakeslepp da jeg oppdaget at det først skulle strikkes småbiter, som skulle strikkes sammen, sånn uten å røpe mønsteret helt. Men jeg kom meg i mål, og nå er jeg i gang på rundpinne. Selve strikkestoffet blir nydelig, så mykt og godt! Å strikke med garn som man har laget selv er virkelig noe for seg selv, og siden jeg strikker genseren i ensfarget garn med striper i et selvstripende garn, er det alltid spennende å se hvordan neste stripe blir 😀

IMG_8813

Nå er det blitt mørkt, men jeg legger ved et lite bilde i skikkelig dårlig lys, så får dere heller se korrekt fargere senere 😉

I dag har det vært en litt rolig dag, ikke helt den beste dagen og jeg trengte å koble av litt. Da er alltid rokken en god redning. På med pledd, podcast (Snappy Stitches) på TV, te i koppen og herlig ull på rokken.

IMG_8809