Strikking

BestemorKauni

Be prepared! Vær forberedt! På et bildedryss 😉 For i går ble jeg helt ferdig med Kaunipleddet mitt. Dette begynte jeg på for 3 uker siden, inspirert av mamma som hadde begynt å hekle seg et bestemorpledd i Kauni EQ (RegnbueKauni). Jeg så jo at hun var superinspirert, og det var så moro å se hvordan rutene kom frem i de fineste fargene.

Lenge har jeg hatt lyst på Kauni til et pledd, men har stoppet med tanken for jeg har jo egentlig nok pleddprosjekter på gang. Likevel så måtte jeg bare kjøpe meg Kauni på Fortuna, og jeg kjøpte meg 5 nøster (á 150 gram) i fargen EFL. Mine ruter er heklet med heklenål 4,5 mm, og måler 20×20 cm. Det som har reddet meg underveis er at jeg har heklet det sammen samtidig som jeg heklet siste omg på hver rute, trådendene har også blitt heklet inn. Helt til slutt heklet jeg to omg med halvstaver rundt hele pleddet samtidig som jeg heklet inn de siste trådene. Derfor har jeg kun festet 1(!) tråd med stoppenåla på dette prosjektet, wuhuu!

Det ferdige teppet måler 105×195 cm.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC