Ukategorisert

Hei hei

Et lite livstegn fra min front 🙂 Det har vært stille her inne, veldig stille. Men sånn blir det når kroppen bestemmer seg for å ta en timeout, det er jo en del av min hverdag med ME. Ikke alle dager er gode, det er færre gode dager enn vonde, men jeg klarer vanligvis å balansere det ganske bra, slik at jeg får gjort litt håndarbeid hver dag. Jeg har sagt det før, håndarbeid er min terapi og medisin. Men nå sa det helt stopp, noen dager har jeg ikke klart å røre en strikkepinne, eller garn. Men de dagene jeg har orket, så har jeg stort sett heklet på bestemorsteppet mitt i Kauni. Fargen jeg hekler med er EFL, og nøstene er blå, lilla og grønn. Jeg hekler helt vanlige ruter med heklenål 4,5 mm, og hekler 8 omg slik at hver rute er 20 cm. Underveis som rutene blir ferdige, hekler jeg de sammen, hekler også inn tråden slik at det skal bli minimalt med trådfesting til slutt 🙂

Photo 23.09.14, 12.44.41

Sånn ser det ut nå, og jeg har fått ferdig 32 ruter, og er på mitt 4. av 5 nøster totalt 🙂

I dag og i går har jeg klart å spinne litt på minispinneren min, så jeg håper at jeg er på rettveien igjen nå, kryss fingrene for meg!

 

5 kommentarer

 • Lunamon Design

  Teppet du hekler på blir så flott, liker fargene godt.
  God bedring og bruk dagene sånn som du ser best.
  Dette kan du, spar opp energi og bruk den på det som er viktig.
  Klæm

 • Irene

  Håper det går framover for deg nå, og du finner formen igjen. Krysser fingrene for deg! Ingen terapi er så godt som strikking og spinning. Jeg holder på å lære å spinne, takk for god inspirasjon til å lære denne kunsten. Blitt helt hektet! 🙂

 • Wenche D

  Teppe ditt blir flott, ser det passer nydeleg til den grå sofaen 😉
  Så leit at formen er dårleg! Eg har og ME og veit kossen du har det nå,
  håper det kjem seg fort! Strikking er god terapi, det kan eg skriva under på.
  Gløymer å kjenne etter det vonde då 😉 God bedring!

 • Eli Svee

  God bedring til deg, teppet er flott med disse fargene. Jeg har fått inspirasjon fra deg ang. spinning. Tar en liten runde hver dag, og faktisk ser jeg bedring etter hvert.

 • Birgitte

  Leit å høre at kroppen krangler. Fint at du finner terapi i håndarbeidet når du klarer det. Teppet blir veldig fint. Nå sliter jeg med lignende problematikk selv, så jeg forstår litt hvordan du har det. Det er selvfølgelig ulikt fra person til person hvordan dette påvirker hverdagen. God bedring!