Ukategorisert

Nytt prosjekt på heklenåla

Jeg har gjort det igjen, jeg har satt meg fast i et fargespor. Jeg har jo et håndteinprosjekt i fargen Zarzamora fra Malabrigo Nube, og forrige helg kjøpte jeg 5 hesper Kauni i fargen EFL. Da jeg kom hjem og fylte opp strikkekurva så jeg at Zarzamora og Kaunien matchet så det holdt :p Tror jeg blir påvirket av ting jeg holder på med, og derfor lett kjøper mer i samme farge. Samme har skjedd med håndarbeidsprosjekter og neglelakker også 😉

SONY DSC

Men jo, Marianne. Hvorfor har du kjøpt mer Kauni? Jo, det kan jeg fortelle. Da jeg var på Fortuna sist kjøpte mamma Kauni i regnbuefarger fordi hun ville hekle seg et bestemorsteppe. Det teppet hennes blir rett og slett kjempelekkert, og jeg også fikk lyst til å hekle meg teppe. Aldri nok ulltepper vettu 😉 Jeg hekler mitt med heklenål i str 4,5 mm, og har kjøpt 5 nøster Kauni. Fargene er blå, lilla og grønt. «Litt» Marianne altså 😉

SONY DSC