Ukategorisert

«Tante Ull» på rokken

I episode 25 av podcasten snakket jeg om en farge som jeg hadde farget ull i. Den hadde jeg lyst til å kalle Tante Ull, fordi fargene var helt meg. Den første jeg farget har jeg spunnet og jeg er superfornøyd med resultatet. Garnet ble spunnet og kjedetvinnet fordi jeg ville ha klare farger, og målet var å få et garn i sokkegarntykkelse. Resultatet er 426 meter 3-trådet garn på 114 gram.

Flere hadde lyst på denne fargen, og jeg har farget en runde Polwarth som allerede er solgt. Det kommer mer, må bare få en god dag slik at fargelysten kommer 🙂

IMG_8846

Samtidig som jeg farget ull fikk jeg lyst til å prøve et sokkehespe også, det ble to stykker og jeg gleder meg til å prøvestrikke og se hvordan det blir. Tror jeg skal strikke et par Breaking Hearts, men må få ferdig noe av det som jeg allerede holder på med først.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC