Ukategorisert

Whispering Pines

I dag er jeg særdeles fornøyd med meg selv, fordi jeg i morges felte av genseren jeg har strikket meg i håndspunnet garn. Akkurat nå ligger den på senga og tørker siste rest, mens katta kvalitetstester varmeegenskapene i genseren med å bruke den som liggeunderlag 😉

Men altså, når en ting er ferdig, så må et nytt prosjekt startes! I det siste har jeg jo flere gangen nevnt podcasten A Homespun House, og hun som har den slapp et nytt sjalmønster i forrige uke. Mønsteret heter Whispering Pines, og jeg kjøpte det i dag. Til det fant jeg ut at jeg hadde noe håndspunnet som passet perfekt. Jeg har 2 hesper, og hvert hespe er på mellom 307 og 347 meter.

SONY DSC SONY DSC

Først måtte jeg bare blogge litt, og så blir det sjalstrikk til TV-kosen i kveld, det blir så spennende å se hvordan dette blir!

Én kommentar