Strikking

BlingBlingSokker

Jo, altså. Jeg hadde store planer om å både blogge og podcaste i helga da jeg endelig fikk igjen maskinen min fra verkstedet. Men på lørdag våknet jeg med en rygg som helst ikke vil stå eller sitte, så der har du helgen min; liggende på sofaen uten håndarbeid i det hele tatt. Fun times 😉 Men nå er det søndag kveld, helga er over og jeg har heldigvis en kiropraktortime i morgen som jeg gleder meg til. Håper ryggen gir seg raskt slik at jeg kommer i farta igjen.

15449361648_a057c4d1ba_o_0

Men i kveld fikk jeg strikket litt på sokkene som jeg har startet på. På fredagen ble det nemlig en spontantur til Fortuna, og der fikk jeg tak i et hespe sokkegarn MED glitter fra Vivid Yarn Studio. Jeg kjøpte fargen Rainshine 2 og la opp til et par sokker mens jeg var der. Sokkene jeg strikker er Breaking Hearts Socks ($5 på Ravelry.com, men absolutt verdt pengene), som er mitt absolutte favorittsokkemønster til flerfargete sokkegarn. Mine strikkes på pinne 2,5 mm, Cubics denne gang 🙂

15449902760_98d4e6f8d3_o_0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.