Strikking

Nurmilintu eller nurmeldyret

Først kan jeg starte med å forklare overskriften :p Det har seg sånn at jeg husker aldri hvordan Nurmilintu skrives, u’ene og i’ene stokker seg, så derfor går sjalet under kallenavnet Nurmeldyret, for det husker jeg, hehe.

img_6123_medium2

© Tiina Rammo

Dette sjalet så jeg først da Lena strikket det og viste det frem på podcasten sin, jeg også fikk lyst på et slikt. Siden jeg har flere grønne og lilla sjal, var det på tide med en ny farge. En annen farger jeg digger er gulfarger av typen safran, sennep, oker osv. Derfor var det på tide med et gult sjal, og jeg bestilte meg et hespe Wollmeise i fargen Safran. Det kom ca en uke etter jeg bestilte det, og jeg har nå såvidt fått startet på sjalet, med pinne 4mm. Gleder meg til jeg får strikke blonderapporten som sjalet har, den er så nydelig synes jeg.

SONY DSC