Strikking

Nurmilintu

Feeerdig! Ja, med Nurmilintusjalet (gratismønster på Ravelry) altså! Dette startet jeg på fordi jeg så Lenasitt fine ferdige sjal, og kjøpte meg Safran-farget Wollmeisegarn som skulle bli akkurat til dette sjalet. Dette er strikket i Wollmeise, 100% superwash merino, i fargen Safran som sagt. Jeg strikket det på pinne 4 mm, og akkurat det er jeg veldig glad for! Var litt i tvil om pinnestørrelsen siden jeg synes det så litt slaskete ut underveis. Men nå som det er ferdig er jeg strålende fornøyd. Jeg har fulgt mønsteret til punkt og prikke, og har igjen 50 gram wollmeise. Tenkte litt på om jeg skulle strikke det større, men jeg så at det var stort og godt da jeg var ferdig med mønsteret, og sa meg fornøyd.

Nå er det bare å glede seg til å ta det i bruk!

image_1 image_2