Strikking

Vinneren av Votter fra Eventyrskogen

Jeg hadde jo hele tiden tenkt å ta trekningen av konkurransen på podcasten, men Mac’en er fortsatt på verksted,. Siden trekningen var satt til i dag, så får det bli i form av et blogginnlegg.

Først må jeg si tusen takk til alle dere som ble med i konkurransen, supermoro med så mange kommentarer, og så mange deltakelser når jeg har fått lov til å gi bort en bok for skaperne bak Votter fra Eventyrskogen. Det var noen dobbeltposter, men 47 forskjellige deltok, og jeg trekte en tilfeldig vinner mellom tallene 1-47. Vinneren var kommentar nr. 10!!!

image_0

Gratulerer så mye!

image_4

Når det gjelder podcasten, så kommer det ny episode så raskt jeg har fått tilbake maskina. På statusen i dag står det at nye deler er ankommet, så jeg krysser egentlig fingre og tær for at jeg har data igjen før det blir helg.