Strikking

Votter fra Eventyrskogen

image_3

(Trykk på bildet for å komme til bokas bloggside – www.eventyrligevotter.blogspot.no)

I dag er det i følge primstaven den store vottedagen, eller første vinterdag som det også heter. Rundt omkring i Norge har 8 damer samlet seg og dannet Vottelauget. Sammen har de designet 7 herlige vottedesign som de i dag slipper som E-boka Eventyrlige votter.

Det jeg liker best med denne boka er at de har tatt med vottens oppbygging, forskjellige typer tomler, avslutninger, vrangborder og ikke minste fargerike vottedesign som vises frem i skjønne omgivelser på Maihaugen i Lillehammer. De har brukt norske tradisjonelle garn, samtidig som de henviser til garnalternativer som også kan brukes. Her ser jeg flere votter jeg har lyst til å strikke, og det kan jeg også, siden at de har både barn- og voksenstørrelse i denne boka. Så her er det store muligheter for at det endelig blir passe votter til meg også, jeg har både håndspunnet og Kauni som kan være et sterkt alternativ.

Har du også lyst til å strikke votter? Votteboka selges på Ravelry til 75 kr, men Vottelauget har vært så snill å gi bort en bok som en av dere kan vinne. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med Ravelrynavnet ditt og så trekker jeg en vinner på neste ukes podcast den 23. oktober 2014.