Spinning,  Strikking

Who-who?

Da jeg strikket uglelue til tantejenta i håndspunnet garn for et par uker siden, ville også storebroren ha en uglelue, bare at den måtte være svart og grå. Jeg har jo farget garnet jeg bruke til jentelua også, og fant fram fargeutstyret og farget garnet til guttelua også. Fletta så ganske så annerledes ut enn garnet, men det ble jo veldig bra til slutt.
IMG_9436

IMG_9482

Jeg hadde 106 gram ull, og endte opp med 289 meter, litt tynnere enn worsted weigh, men det funket bra allikevel. Strikket barnestørrelsen også denne gangen, men med voksen lengde (6 inches) før jeg begynte fellingen. Tror jeg kanskje skal strikke en til, men da skal jeg strikke den enda en tomme lengre tror jeg. Strikket inn en reflekstråd før jeg begynte fellingene, kjekk sak altså!

IMG_9490

Tantegutten var på besøk i går, og lua smatt på da han dro, den fungerte visst 😀

IMG_9492