Spinning,  Strikking

Who?

Da jeg farget for et par ganger siden fikk jeg en liten bit rosa og grå ull til overs. Den var bare 48 gram, og jeg bruker å farge rundt 112 gram. Jeg tok den lille biten selv, og forrige tirsdag fikk jeg lyst til å spinne. Det er 100% polwarth, og jeg har spunnet den på Lille Frøken Hansen (minispinneren). Samme kveld fikk jeg også kjedetvinnet den, og vasket det ferdige garnet.

SONY DSC

Onsdag morgen hadde jeg 48 gram, og 113 meter ferdig garn. Jeg fant ut at jeg hadde veldig lyst til å strikke en liten lue av garnet, og satte meg ned på Ravelry og søkte etter et luemønster som passet til mitt garn.

Mønsteret jeg valgte var Who? (gratismønster på Ravelry) av Sara Amoroso og jeg strikket størrelse «child» på pinne 4 mm.

SONY DSC

I ettertid har jeg satt på en liten pompom på toppen, med 50% garn og 50% reflekstråd. Nå er det bare å krysse fingrene for at lille Niese har lyst til å bruke den, og at den passer 😉

SONY DSC