Spinning,  Strikking

Blåbærskogen

På oktober var jeg så heldig å få gi bort E-boka Votter fra Eventyrskogen. Endelig var det min tur å få strikke et par votter fra den boka. Jeg tenkte tidlig på å bruke ulla i Tante Ull-fargene sammen med ensfarget garn. Min flette Tante Ull i polwarth ble spunnet som den var, og kjedetvinnet til slutt. Mitt garn ble fingering weight, og jeg brukte Malabrigo Sock som bunnfarge. I mønsteret er det brukt tykkere garn, men siden jeg har små hender, valgte jeg å strikke damestørrelsen med tynnere garn på pinne 2,5 mm. Det fantastiske er at jeg sitter igjen med et par votter som passer perfekt! I dag har de fått vært på sin første tur ut, og de er så gode å ha på 🙂

SONY DSC

Og så er jeg litt lykkelig av å endelig ha prøvd meg på latvisk flette. Det står forresten en flott forklaring på latvisk flette i boka!

SONY DSC

2 kommentarer