Strikking

Bling Bling Breaking Hearts Sokker

bling_sokker copy

Oi! Disse har vært på pinnene lenge! Men i helga var det ferdiggjøringshelg her i huset og sokkene var en av tingene som ble ferdige. Mønsteret jeg har strikket er Breaking Hearts Socks, og jeg har strikket de i sokkegarn med glitter fra Vivid Yarn Studio, kjøpt på Garnbutikken Fortuna. mine er strikket på pinne 2,5 mm og jeg brukte Cubics pinner.

Jeg har ikke testet garnet i bruk enda, men jeg har strikket med det, og det har vært en fornøyelse å strikke med. Så mykt og godt, og glitteret gjør det jo litt ekstra stas å se på (jeg har forresten funnet ut at det er klin umulig å få frem glittereffekten på bilder, så om noen har et tips tar jeg gjerne imot). Mine er strikket i str 34 og jeg har selvfølgelig masse garn igjen, men er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med det. Det skal brukes opp hvertfall, så fint garn kan ikke bare ligge 🙂

Nå må jeg gå og la meg inspirere, jeg er tom for strikketøy og spinneprosjekter! Flere blogginnlegg er i farta 😉

2 kommentarer