Strikking

God kveld i stua

God kveld og goood jul! Om ikke lenge er det på tide å si 2015 også. Jula her har vært rolig, jeg har spunnet litt, strikket litt og sett TV. Bare ladet batterier etter en litt hektisk førjulstid hvor man gjerne presser seg litt mer enn hva som er bra. Men jul ble det, og jeg hadde en kjempeflott julekveld med kalkunmiddag, pakkeåpning og så avsluttet vi kvelden med brettspillet Touché! Det endte med tap så det suste, men var moro likevel.

IMG_9723
Vellykka karamellpudding i år også 😀

 

Som jeg nevnte i forrige innlegg så fikk jeg startet på et nytt strikkeprosjekt lillejulaften, genseren til nevøen. Jeg strikker genseren Ret nem raglan i str 8 år fra boka Børnestrik på pinde 3,5-4. Jeg bruker Sandnes Alpakka og pinne 3 og 3,5 mm. Kom meg godt i gang, og er straks klar til å dele av til bolingen. Den strikkes nemlig fra toppen og ned, og jeg er ferdig med raglanfellingen nå.

IMG_9739

IMG_9733

I går ble det pause i strikkingen. Jeg fant frem minispinneren og spant ferdig en Loop-batt mens jeg så serien Øyenvitnet på Nrk.no, har dere ikke sett den så anbefaler jeg den VIRKELIG. Jeg slukte den rått i går, og så alle 6 episodene på en gang. Garnet ble spunnet ferdig OG tvinnet, men det skal dere få høre mer om senere.

IMG_9706

Nye maskemarkører fra Such Gwenderful Stuff på Etsy.com