Strikking

Mens jeg venter på et nytt strikkeprosjekt

Sneen dalte lett og fin,
og strøk blidt mot ruten min
i morges da jeg drømte på min pute.
Vi tok skjerf og votter på,
hastet veldig med å gå,
snart var det tusen barnespor her ute!

Ute snør det i dag, klokka er 11, men likevel er det skikkelig blåtime ute. Her inne har jeg nettopp satt en glutenfri pepperkakedeig i kjøleskapet, blir spennende å se om den blir brukandes til baking senere i dag 😉

Ellers så venter jeg på pakke i dag, jeg håper virkelig at det kommer garn i postkassa i dag. Nevøen var syk tidligere i uka, og vi hadde en fin dag sammen i sofaen med filmer og Ipaden. Da passet det fint for tante å spørre om kanskje hun skulle strikke en genser til han. Det var han med på, og sammen ble vi enige om raglangenseren med trekant fra boka Børnestrik på pinde 3,5-4. Jeg har bestilt Alpakka fra SandnesGarn i en mellomgrå farge, ja for han ville ha grå genser 🙂 Det blir nok julas strikkeprosjekt i år, tror det blir bra jeg 😀

ret_20nem_20raglan_20_20-_20varianter-p_medium
© Line Falck, Lene Holme Samsøe

 

3 kommentarer

 • Lunamon Design

  Ja det var lurt å spørre og at han fikk velge, da kommer han til å bruke det. Klok av skade spørres ungan først…
  Genseren er nydelig. Har boka, men har nok ikke sett denne. Men er den strikket «på vranga» eller er det bare vrangmasker ?
  Godt prosjekt i romjula det. Tror du får «skylden» for mitt prosjekt i jula. Den halsen med sjals spiss forran + garn fra woolspire, det kom igår. Gleder meg.
  God helg. Her i skogen er det hvitt hvitt, gubben og unga skal ut å sage juletre etterpå 🙂

  • Marianne

   Ja, veldig lurt å spørre 😉 Den er strikket på vranga, hvis ikke hadde jeg dødd tror jeg :p Og så er den fra toppen og ned, tror det blir bra. Men må vente litt, for det kom ikke garn i dag heller.

   Jeg tar gjerne skylda jeg, for det var et fint lite prosjekt 😀 Kos dere med juleforberedelsene!

 • Siv

  Hei! Må bare få sagt at du virker som ei fantastisk tante!!! Både for tantebarna dine, men også for søsteren din sin del