Strikking

Slumre(baby)teppet Unni

På tidligåret 2014 startet jeg på et stort slumreteppe i Shetland Soft fra Malsen og Mor, det skulle bli et slumreteppet i voksen størrelse. I løpet av året har flere strikkeprosjekter fristet mer enn uglene, og da jeg igjen tok det fram i forrige uke fant jeg ut at jeg heller skulle lage et babyteppet av det. Da jeg valgte fargene var jeg veldig opptatt av å skulle velge farger utenfor «Marianneboksen», det resulterte i at jeg strikket på et teppe hvor fargene ikke er meg i det hele tatt. Jeg må bare innse det, jeg liker lilla, jeg liker grønt, og jeg liker rosa og hvitt, og bare velge farger som passer meg og mitt interiør 😉 Jeg har jo siden jeg begynte på dette laget meg et heklet slumreteppe i Kauni som jeg elsker, og behovet var ikke der lenger.

SONY DSC

Derfor har jeg nå et 100% ferdig babyteppe som veier 266 gram, og er ca 100 x 100 cm. Jeg har strikket det på pinne 3 mm og 3,5 mm. Det var sant som de sa, Shetland Soft ble et helt annet garn etter en vask. Jeg vasket mitt med Milo, på 30 grader ullprogram i vaskemaskina. Og det mest geniale, det tørket på 2 timer!

SONY DSC

SONY DSC

8 kommentarer