Spinning,  Strikking

Zuzu’s Petals

15374138654_eb54fba795_z

I går ble jeg ferdig med det siste på strikkefronten, en hals etter mønsteret Zuzu’s Petals. Det geniale med denne er at når du har den på deg, så ser det ut som om du har et sjal på deg, mens det egentlig er en hals. Null løse ender, og den varmer godt. Jeg strikket min i håndspunnet Polwarth som jeg spant i mai 2013. Ulla er fra IntoTheWhirled, og fargen heter Sedona Sunset. Mønsteret er for garn i sport og worsted weight, mens mitt var midt i mellom slik at jeg brukte pinne 4,5 mm istedet for 4 mm eller 5 mm, og så strikket jeg etter maskeantallet for det tynneste garnet.

Nå er strikkepinnene tomme igjen, men jeg har funnet frem ugleteppet, slik at jeg kan strikke litt på det frem til jeg finner noe nytt jeg har lyst til å strikke 🙂

4 kommentarer