Strikking

Dragonflies Jumper

Skjermbilde 2015-01-15 kl. 12.15.00 copy

Godt i gang med den nye genseren min som er andregangsbruk av garnet. Jeg rakk jo opp den forrige grønne genseren min, og jeg tror ikke jeg kommer til å angre på det. I går kveld fikk jeg delt av til bolen, slik at jeg kunne prøve den på. Så langt ser det ut som om den kommer til å passe veldig bra, veldig fornøyd med halsen, som var det første jeg mislikte på den gamle versjonen.

Garnet jeg bruker er norsk pelsull fra Hillesvåg, og jeg legger veldig lite merke til at det har vært strikket en gang før. Selvfølgelig er det litt krøllete etter at jeg har rukket den opp, men jeg lagde hespe og brukte dampstrykejernet for å fjerne litt av «krøllene». Mens garnet var på hespetreet brukte jeg dampfunksjonen på strykejernet og dampet garnet. Deretter fikk det stå og «tørke» en god stund etterpå til jeg igjen nøstet det opp. Det bedret seg betraktelig altså 🙂

2 kommentarer

  • Astrid Wehn

    Så fin genseren blir! Den blir rålekker!!! Jeg er sikker på at denne vil bli en favoritt når den er ferdig 🙂 Det var skikkelig smart det med å dampe garnet – det hadde jeg aldri kommet til å tenke på 🙂

    Kos deg med strikkinga videre, jeg gleder meg til å se den ferdig og i bruk 🙂