Strikking

GarnGjenbruk

Husker dere denne genseren?

I dag skjedde dette:

SONY DSC

Jepp! I dag har jeg rekket/rukket (??) opp genseren som jeg lagde til meg selv i fjor. Jeg har gått og grublet på det en god stund, og da jeg fant et nytt mønster i dag så ble avgjørelsen tatt! Grunnen er at jeg var ikke 100% fornøyd med genseren, og synes garnet er alt for fint til å ligge ubrukt i skapet. Det jeg var misfornøyd med var at halsen ble for høy og gjorde at jeg syntes den var ubehagelig, i tillegg så ble det skikkelig flaggermusermer på den, og de var bare i veien. Det jeg likte med den var garnet, fargen og hvordan mønsterstrikk kom frem med Norsk Pelsullgarn. Derfor har jeg søkt og søkt etter et mønster som jeg kunne bli fornøyd med, og i morges fant jeg denne genseren:

© Joji Locatelli
© Joji Locatelli

Den heter Dragonflies Jumper og er designet av Joji Locatelli, mønsteret finner du her på Ravelry.com. Her likte jeg flere ting; den er strikket fra toppen og ned, det er raglan, og det er mønsterstrikk. Nå er det bare å hurtigstrike på raglangenseren jeg holder på med, slik at jeg får begynne på denne, bare at jeg skal strikke mindre hals enn hva som er på dette bildet.

5 kommentarer