Strikking

Genserstrikk og et nytt laaaangprosjekt

Jeg strikker grønt om dagen, jeg strikker på genseren min, og jeg er så fornøyd! Nå nærmer jeg meg kanten nede på genseren, og jeg håper at jeg i løpet av dagen kommer dit. Har igjen ca 10 omganger tror jeg, før jeg kan begynne på rillekanten som skal være 4 cm. Prøvde på den før i dag og jeg tror nok at jeg kommer til å bli SÅ fornøyd med den.

IMG_9960

Genseren strikkes i Norsk Pelsull fra Hillesvåg på pinne 4,5 mm, og jeg elsker garnet. Det er ikke for de som ikke kan ha kløgarn, men for meg er den fantastisk. Og så synes jeg mønsteret kommer så godt frem i akkurat det garnet. Gleder meg til å få en lilla genser i samme garn etter hvert også!

Og i går da… da skjedde det som jeg lenge har sagt til meg selv at ikke skulle skje. Haha, men etter en maratondag med podcasten Little Bobbins, ble lysten for stor, og det kom dominoruter på mine pinner også. Jeg har funnet frem masse sokkerester og strikker i vei. Ga meg etter 3 ruter i går, for jeg skulle jo strikke på genseren 😉 Hver rute veier max 5 gram, og jeg legger opp 45 masker på pinne 3 mm. Flere som vil bli bitt? Kanskje vi kan ha bytterunde med smårester??

IMG_9962

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.