Spinning,  Strikking

Nesten helg

Enn at det plutselig er fredag igjen i morgen? Denne uka har bare forsvunnet for meg. Mye tid har blitt brukt foran rokkene, eller med håndtein. Akkurat nå henger 2 hesper til tørk i dusjen, må bare tørke før jeg kan telle tråder, regne ut meter og ta bilder.

I dag har jeg vært og tatt helgehandelen, fine roser ble det også, og de pyntet opp så fint på stuebordet i kveld, men det nye spinneprosjektet liggende ved siden av. Nå gjenstår det bare å se om det blir husvask i morgen slik at den ultimate helgefølelsen kommer.

Neste ut på rokken Rose er ei flette merino/nylon som delte seg opp da jeg farget den, derfor havnet den ikke på Etsy, og jeg får spinne den selv isteden. Jeg har delt opp i 3 like deler, og så skal jeg spinne 1 del på hver sin spole og tvinne til et ekte tretrådet garn. Passer på å spinne med høy utveksling slik at det blir godt med tvinn på garnet, og dermed blir mer slitesterkt. Ellers så hjelper det jo veldig på sokkegarn at det er 70% merino og 30% nylon. Jeg er veldig spent på å teste det ut, det var hvertfall veldig godt å spinne.

IMG_9934

Men i kveld har jeg rokkeforbud! Og planen er å strikke videre på Dragonflies-genseren, det går fremover! Har funnet ut at jeg har igjen ca 20 cm på bolen. Jeg liker å strikke genser har jeg funnet ut, fordi da føler jeg at jeg strikker noe nyttig, noe jeg har bruk for. På en litt annen måte enn alle sjalene mine 😉 Ikke for det, jeg eeelsker sjalene og skal fortsatt strikke mange :p

IMG_9935