Spinning

Sooool!

For en fantastisk følelse at sola titter inn gjennom stuevinduene i dag! Long time no see kan man si! I går fikk jeg ryddet ut jula, så i dag kan jeg nyte dagen, julefri stue og SOL, kan ikke bli mye bedre. Eller jo, for jeg har også kaffe samtidig som jeg spinner på prosjektet fra Selbu spinneri og Kulturhistorisk museum. På søndagen fikk jeg 100 gram spinnesky av Villsauull, nærmere bestemt bunnulla. Tråden jeg og flere spinner på håndtein skal bli brukt i et prosjekt for å gjenskape en kjortel fra Jernalderen, her kan du lese mer om det prosjektet.

DSC09140

Jeg bruker kammene mine og kammer ulla før jeg bruker en diz for å trekke den av kammene. Håndteinen jeg bruker er en 20 grams tein fra Spanish Peacock, laget i Kristtorn og valnøttre. Litt spinning hver dag, og en kommer et stykke. Akkurat nå i skrivende stund har jeg spunnet 41 gram. Tror jeg skal hive meg over kammene og kamme litt til slik at jeg passerer 50 gram på teinen. Da tror jeg det er på tide å tømme teinen, for den begynner nemlig å bli ganske tung å jobbe med 🙂

SONY DSC

3 kommentarer