Spinning

#spin15in15

På Instagram er  det en emneknagg som heter #spin15in15 (følg linken for å se bildene, også du som ikke har Instagram) som går ut på at man spinner 15 minutter hver dag i 2015. Hvis man kikker på alt det fine som blir lagt ut så er jo det nok til å bli superinspirert! Jeg spinner jo stort sett litt hver dag, men til akkurat dette formålet har jeg tatt frem håndteinene og prosjektet som har vært alt for lenge på teinene, nemlig en Malabrigo Nube. Nå har jeg spunnet ferdig 3 av 4 deler, og begynt på den siste delen. Litt hver dag og det går sakte men sikkert fremover.

SONY DSC

Og ja, neste håndteinprosjekt kom i postkassa i forigårs! Gjett om jeg gleder meg til dette da! Det er 5,5 oz merinoull i alle regnbuens farger fra Greenwood Fiberworks. Jeg aner ikke hva det skal bli, men først skal jeg uansett kose meg med spinningen, ulla er SÅ myk <3

SONY DSC

Til slutt må jeg vise frem garnet jeg spant av Villsauulla fra Selbu Spinneri. Det ble 63 gram entrådet tråd som jeg håper matcher den trådprøven jeg fikk. Det var uansett veldig moro å få være med på prosjektet!

SONY DSC

2 kommentarer