Spinning

Spinnerier og Trønderrokktreff

Dette har ligget i en liten evighet uten at jeg har fått tatt bilder og blogget de. Ikke ble jeg fornøyd med bildene, og ikke orket jeg å telle tråder for å finne ut hvor mange meter de var. Men nå får bildene bli som de ble, og i dag har jeg regnet ut meter i 2 hesper.

Dette første er fra håndteinene, jeg er ikke helt fornøyd med det, synes det ble alt for mye tykt og tynt, men det blir sikkert bra når jeg strikker med det. Meterne skal jeg ikke si noe på hvertfall 😉 Det er Malabrigo Nube fra Fortuna, og på 114 gram fikk jeg 634 meter med 2-trådet garn. Det holder til et stort sjal, igjen 😉

IMG_9984

Det neste er jeg mer fornøyd med 😀 Det er 50% merino og 50% tencel fra fiberklubben Happy Hooves som jeg fikk i desember. Her fikk jeg 563 meter 2-trådet garn på 110 gram, og jeg elsker glansen som garnet fikk. Dette er spunnet på Rose fra Majacraft, og jeg spant alt på en spole, nøstet av på en nøstemaskin og tvinnet tråden inni nøstet, med tråden utenpå nøstet.

IMG_9987

I morgen er det igjen spinning for Trønderrokkerne på Bratsberg skole (12-16), og det er også påmeldingsfrist for treffet vårt på Quality Hotel Tiller den 14. og 15. mars 2015. Trykk på bildet for mer info om du er interessert:

trefflogo15