Strikking

Strikkekino i Trondheim

Trøndere! Har dere fått med dere at det neste onsdag 28/1, er strikkekino på Prinsen kino? Filmen som vises er Staying Alive, den nye norske filmen med Linn Skåber, Agnes Kittelsen og Anders Baasmo Christiansen.

Hva er strikkekino lurer du på? Her er det Trondheim kino skriver på sine sider:

Strikkekino er sosiale og trivelige filmforestillinger, spesialtilpasset for deg som gjerne vil holde pinnene i gang, og kanskje møte andre strikkere, mens du ser en god film! Vi lar det være litt lys på i salen, slik at du kan se pinner og masker.

Jeg har reservert billett, og nå gjelder det bare å finne ut hva jeg skal strikke på 😉

Her er huset rent nå, te i koppen og jeg skal strikke litt på genseren min mens det knitrer i ovnen. Jeg er ikke sånn overbegeistra når tempen synker under -10, bra man har ull å ha på seg.

Forresten, liker du litt strikkeinspirert interiør? Kremmerhuset har fine ting nå, jeg var og handlet meg potteskjulere i går, med strikkemønster <3

SONY DSC