Strikking

Jeg har fått meg Mariusgenser!!!

Jeg er så fornøyd, jeg er så utrolig fornøyd! Jeg som aldri skulle ha Mariusgenser er ferdig med genseren min, og jeg ELSKER den! Jeg elsker garnet, elsker fargene, og elsker min egen vri på den 😀

Jeg har strikket etter mønster 32 i heftet Marius – Temahefte 29. Garnet er Alpakka fra SandnesGarn og jeg har brukt pinne 3 mm og 3,5 mm.

Hvis dere ser på bilde nedenfor så har jeg lagt inn gule lus i kryssmønsteret, og i midten av kryssene har jeg plassert en liten glassperle. Vises ikke kjempegodt, men det vises bedre når man ser den live, og ikke på bildet. Men den er der, en liten ekstra detalje som jeg er veldig fornøyd med. Jeg fulgte mønsteret, men ermene er selvfølgelig kortere slik at de skal passe meg, og før jeg begynte på halskanten felte jeg til maskeantallet som skulle være på et par størrelser mindre. Synes halskanten ble for vid, så da rakk jeg heller opp kanten og felte 8 ekstra masker slik at den skulle bli smalere. Verdt å ta bryet, enn å la det være og ikke bli helt fornøyd 🙂

IMG_0152

Litt kornete bilde, men man ser en smørblid Tante Ull, med ny genser :p Helt klart at fargen er helt Marianne, for jeg fant ut at favorittneglelakken min matcher perfekt :p

IMG_0163

6 kommentarer

 • Wenche D

  Genseren ble nydelig, og den satt som støpt på deg 🙂 Den kan du være stolt av 🙂
  Jeg har felt av samme genser i dag, men den er ikke min. Den var akkurat passe til meg, men det er en basargevinst. Får krysse fingrene for at jeg vinner den tilbake ;))

 • Ønskemamma

  Det var en helt nydelig Mariusgenser. Intet mindre.
  Flotte farger. Nå vil jeg jammen ha en selv også.

 • Elisabeth

  Nydelig genser. Strikker den selv nå og er redd for å få for vid hals. Stemmer det at du felte 8 masker ekstra . Altså I oppskriften står det medium 124 m så da kam jeg trygt felle til 116. (Jeg lurte på å felle mer før halsen men kanskje ikke lurt det) Likte fargene dine veldig hodt 🙂

  • Marianne

   Hei! Det er veldig lenge siden jeg strikket denne, men jeg mener at jeg strikket genseren i str L, men felte hals til str S 🙂