Spinning,  Strikking

Sokkespinning og Mariusstrikk

I lenge tid nå har jeg hatt selvfarget merino og nylon i forholdet 70/30 på rokken Rose. Da jeg farget for et par ganger siden var det ei flette som ble delt i flere deler, og da var det en fin anledning for meg å prøvespinne denne ulla som jeg farger og har i Etsy-butikken. Jeg delte opp ulla i 3 deler, uten å tenke på fargene og spant delene på 3 forskjellige spoler før jeg tvinnet de sammen. Jeg bestemte meg for at jeg ville spinne den til et sokkegarn, og jaggu ble det perfekt tykkelse. På mine 97 gram fikk jeg 364 meter, og en wpi på 18-19 før vask. Har allerede lagt planer for garnet, for dette skal bli et par Monkeysokker til meg selv. Må bare strikke ferdig Mariusgenseren først, og så er jeg klar for håndspunnede sokker til meg selv 🙂

IMG_0130

Må bare strikke ferdig Mariusen ja, nå lurer du vel på hvor jeg er i løypa? I dag har jeg storkost meg med VM-starten (Heia Marit og Petter!!) og strikket mønster på Mariusen, som dere så vidt ser så har jeg lagt inn litt ekstra gult i mønsteret, og nå har den også fått noen perler på seg (som er strikket etter bildet ble tatt). Jeg STORKOSER meg med denne genseren, virkelig. Og jeg gleder meg sånn til å prøve den på. Har tatt en kontrollprøving før jeg begynte rundfellinga, og det ser bra ut 🙂

SONY DSC

Med det samme må jeg også vise frem dagens post. Ellen på Fortuna har fått inn en ny leveranse fra Vivid Yarn Studio, denne gangen med både sokkegarn og spinnefiber (med glitter!), jeg bestilte fargen Isabelle, og ulla er som sukkerspinn!

IMG_0132

3 kommentarer