Strikking

Teppestrikk

Det siste på strikkefronten er tydeligvis tepper av sokkegarnrester. Jeg holdt meg lenge, men måtte til slutt gi opp og hive meg med. Jeg strikker mitt i «hummer-og-kanari-farger» og bruker pinne 3 mm.

Mine lapper strikkes over 45 masker, når jeg kommer til masken før midten tar jeg to masker løst av som om de strikkes, strikker neste, og trekker de to løse maskene over. Når jeg strikker rett på vrangsiden tar jeg den midterste masken løst av med tråden på siden mot meg, og strikker videre rett ut pinnen 🙂

Men det er veldig hyggelig å strikke, for hver lappe har en historie. Den gule øverst til høyre strikket jeg Henslowe-sjalet med, det er Malabrigo Sock. Den knallrosa, turkis og gråe på nedereste rekke har jeg farget selv, og slik fortsetter visa 😉

IMG_0047

2 kommentarer

  • Kari

    Så koseleg! Det same har skjedd med meg: først to oldemorrute-tepper og eitt primula-teppe, men fortsatt er det restegarn igjen. Så da vart det memory blanket. Er berre på tredje ruta. Brukar 40 masker og felling utan maske i midta (memory blanket-oppskrift på ravelry), men lurar på om din måte kanskje er litt finare..

    • Marianne

      Jeg så jo det ene teppet ditt og det var fantastisk nydelig! Det er moro å få brukt opp rester, jeg må nok strikke flere ruter av samme garn om jeg skal få brukt opp alt, men har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal gjøre det 🙂