Strikking

Cable Madness – Sock Madness 9 #2

Tadaaa! I går kveld, litt over midnatt ble jeg ferdig med sokkeparet i andre runde av Sock Madness. Denne gangen var det mønsteret Cable Madness av Karen Buhr som skulle strikkes. Jeg har strikket mine i Arwetta Classic på pinne 2,5 i farge 236.

16895189376_f47a3f72e2_z

Det er fortsatt mange plasser igjen for å bli med til neste runde, det er bare det at jeg ble litt gira 😉 Så da det var strikkekino på Trondheim kino i går kveld var det bare sokkene som kunne bli med. Flettesokker på kino, jaja, hadde ikke gått hvis jeg ikke til dels hadde memorert mønsteret. Men vi så filmen Kvinner i for store herresokker og hadde en fin tid, og jeg fikk strikket en god del. Så etter kinoen var det tid for Greys Anatomy og Madam Secretary i sofakroken, og jammen ble jeg ferdig. Jippi!

I dag blir det kosestrikking igjen, og forhåpentligvis får jeg strikket litt på Nancykofta 🙂 Men først skal garnet fra disse sokkene få bli til en rute på restegarnteppet 🙂

3 kommentarer