Spinning,  Strikking

Endring i Mariusplanene

For et par podcastepisoder siden fortalte jeg at jeg hadde vært og handlet garn til en ny Mariusgenser til Sofia, knall rosa, med lys rosa mønster og lilla halskant… I går hadde jeg besøk av hun som skal få ny genser, og i dag ble det en ny tur på garnbutikken for å kjøpe mer…. lilla… For ja, hun skal ha lilla genser, og ikke rosa 😀 Så nå blir det lilla genser, med den lyse rosa som mønsterfarge og knallrosa halskant. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke så mye tid på denne genseren enda, men det spørs om ikke tantehjertet smeltet litt da hun egentlig var klar for å ta med garnnøstene hjem i går, og gikk rundt og koste med de 😉 Så jeg tror jeg skal multitaske litt, litt Nancy og litt Marius. Denne gangen blir den i str 4 år, den forrige strikket jeg før jul 2013 i str 2 år, og den bruker hun enda. Men som alltid strikker jeg på 5 cm ekstra lengde på bole og ermer når jeg strikker, for da varer de lengre, og det skader ingen med litt oppbrett i starten 🙂

IMG_0489

Må vise frem spinneprosjektet jeg holder på med akkurat nå også. På Rose har jeg nå Malabrigo Nube i fargen Cereza. Halvveis på fletta, og skal starte opp med andre halvdel nå etterpå. Har to episoder Heart of Dixie på lur, og en ny spole som er klar til å få litt tråd på seg.

IMG_0493

2 kommentarer