Spinning

Isabelle – Vivid Yarn Studio og spinnetreff

Denne har ligget her hele uka og ventet på å få komme her på bloggen, det er bare det at dørstokkmila for å telle tråder og regne ut meter var veldig, veldig lang. Men i dag tok jeg  meg sammen *klappe meg selv på skuldra*

IMG_0132

Husker dere denne fletta? Det er ei flette fra Vivid Yarn Studio, som jeg har kjøpt hos Garnbutikken Fortuna. 70% superwash merino, 25% nylon og 5% stellina. Fargen som jeg kjøpte heter Isabelle og jeg spant den rett fra fletta uten å dele opp og til slutt så kjedetvinnet jeg til et 3-trådet garn.

IMG_0260

110 gram – 435 meter totalt. Denne ulla er jo egnet til sokkegarn, men jeg spant det ganske løst, og endte opp med et garn som er supermykt. Vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, men har en anelse om at det kunne blitt en god liten babyjakke, tiden vil vise 🙂

 

IMG_0262

Nå skal jeg drikke opp kaffen min, og så skal det pakkes! I helga er Trønderrokktreffet, og jeg gleder meg veldig til spinnehelg med 30 spinnere fra hele landet, det blir utrolig spennende!

Én kommentar

  • Astrid Wehn

    WOW – den hespa ble nydelig! Skikkelig sukkertøy å spinne fiberen fra Vivid, jeg gleder meg til å fortsette på min i helga 🙂 vi snakkes!